75 61 83 00

Gravemaskiner

Hos Maskiner A/S finder du gravemaskiner, som kan klare et hvilket som helst projekt. Det er kompakte kvalitetsmaskiner fra Yanmar. Alle vores kompakte entreprenørmaskiner er kraftfulde, komfortable og fleksible i førerkabinen. Desuden kan mange af vores maskiner operere med adskilligt ekstraudstyr, som du selvfølgelig også vil kunne finde her på siden.

Uanset om du har gang i et større nybyggerprojekt, et mindre belægningsarbejde eller skal udgrave til fjernvarme, så kan du finde en maskine, der er både er til entreprenøren, anlægsgartneren og brolæggeren. Tjek vores store udvalg af maskiner fra anerkendte brands ud her på siden – du vil med garanti finde den gravemaskine, som du mangler til dit næste projekt. Når du alligevel kigger på gravemaskiner, burde du også tjekke vores udvalg af mobilgravemaskiner. Måske finder du dit behov bedre dækket i det sortiment.  

FÅ GRAVEMASKINER, RENDEGRAVERE, MINIGRAVERE M.M. FRA YANMAR

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af gravemaskiner, rendegravere, minigravere etc., så du kan få det bedste af det bedste, når kommer til entreprenørmaskiner. Alle af vores gravemaskiner er udstyret med topmoderne motorer, og med deres ekstraudstyr kan du klare hvilken som helst opgave. De er utroligt fleksible og kan både operere med skovle, grabbe og hydraulikhamre – mulighederne er uendelige. 

Vores udvalg af minigravere er udtænkt med komfort i højsædet. De kan udstyres med et væld af ekstraudstyr, så din maskine kan bruges til hvilken som helst byggeplads og stort set alle former for gravearbejde. Denne maskine er utrolig kraftfuld på trods af dens lille størrelse og kan nemt manøvres rundt på trange arealer.

På vores populære demodage kan du afprøve og tjekke alle disse store maskiner ud. Vi kan skræddersy en løsning, så du ender med præcis den gravemaskine, hjulgraver eller minigraver, som du ønsker og har behov for. Og hvis du ikke selv synes, at du har behov for den nyeste nye maskine, så kan du altid kigge i vores sortiment af brugte maskiner. De er billigere, men fungerer naturligvis som de skal.

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Kaj Balsner Sælger - Fyn, Trekantområdet, Sønderjylland Tlf: 21 80 12 28 kaj@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Senior konsulent Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing