75 61 83 00

Generelt om minigravere

Vi fører et bredt udvalg af minigravere og gravemaskiner fra Yanmar.

Minigraverne er fordelt på vægtklassen fra 1035 kg til 5000 kg med gravedybder fra henholdsvis 1500 mm til 3530 mm. 

Minigraverne kan udstyres med et væld af forskelligt udstyr, afhængigt af, om din maskine skal operere på større byggepladser, i beboede og trange arealer eller noget helt tredje. De er nemme at manøvrere og maskinerne er utroligt kraftfulde på trods af deres kompakte størrelse. 

En del af minigraverne fåes både med kabine og canopy. 

Ligesom med udvalget af gummigeder, er der i serien af minigravere, også maskiner som egner sig helt specielt godt til en helt speciel type opgave. 

Vi har eksempelvis vores zero-tail mini gravemaskiner, som krøjer indenfor undervognsbredden, og det er specielt smart, hvis du skal grave på igangværende byggerier, villakvarterer eller andre steder, hvor pladsen er trang. 

Minigravemaskinerne fra Yanmar er alle udstyret med proportionalstyrede olieudtag, som gør det nemt at påmontere og integrere alverdens ekstraudstyr, og have den fulde funktionalitet og kontrol direkte fra joysticket. Alt er styret fra kabinen, og det gør arbejdet langt nemmere og dine medarbejdere udsættes for langt mindre fysisk slitage. 

Minigraverne henvender sig både til anlægsgartneren, brolæggeren samt både mindre og større entreprenøropgaver.
Det kan være sig udgravning til fjernvarme, anlægning af kantstene, afretning af indkørsler og et hav af andre muligheder.   

Se vores store udvalg af minigravere fra Yanmar her