75 61 83 00

VI ELSKER MASKINER...

- og vi glæder os til at hjælpe dig...

Om os

Maskiner A/S (tidligere Maskinhuset A/S) er et veldrevet familiefirma med mere end 30 år på bagen. 

Maskiner A/S forhandler Yanmar entreprenørmaskiner og en lang række udstyr til maskinerne. Vi er eneimportør af Yanmar i Danmark, og dækker hele landet - både med service og reservedelssalg.

Salget foregår fra hovedkontoret i Horsens og fra afdelingen i Slagelse. Vi er bestående af 30-35 medarbejdere - fordelt på områderne: værksted/montørkorps, reservedele, salg og administration.

Salgsmæssigt er Yanmar (tidligere Schaeff og Terex) vores flagskib. Minigravemaskiner og gummihjulslæssere bærer hovedparten af salget. En tredje kategori i vækst er hjulgravere.

Schaeff blev grundlagt i Tyskland i 1937 af Karl Schaeff. Amerikanske Terex overtog Schaeff og fabriksaktiviteterne i Crailsheim i 2001, og herefter stod der Terex Schaeff på maskinerne – og siden blot Terex. I efteråret 2016 overtog det nystiftede Yanmar Compact Germany GmbH fabrikken i Crailsheim.

Maskiner A/S (tidligere Maskinhuset A/S) har solgt maskiner under navnene Schaeff og Terex i 30 år – ikke blot i Danmark, men også i Norge. 

Maskiner A/S blev stiftet 1/3-2019 af Maskinhuset A/S og Stemas Maskinsalg A/S, med henblik på at samle alle Yanmar-aktiviteter i et nyt fælles selskab: Maskiner A/S.

Den 20.10.2020 lader Maskiner A/S og Stemas sig skille, hvorefter Maskiner A/S kører videre som importør af Yanmar entreprenørmaskiner i Danmark. Stemas fortsætter som ServicePartner på Yanmar gravemaskinerne.

Du kan læse pressemeddelelsen om ændring i ejerforhold her

Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

2021

Pr. 1/1-2021 byder vi velkommen til importen i Danmark af schweiziske Ammann komprimeringmateriel.

2020

Samarbejdet med Stemas opløses og Maskiner A/S bliver igen herre i eget hus, og kører videre med importen af Yanmar maskinerne.

2019

Yanmar samler de to produktsortimenter under ét navn ”Yanmar”. Samtidigt går Maskinhuset med Schaeff importen, og Stemas med Yanmar importen, sammen om et fælles ”Maskiner A/S”.

2016

Japanske Yanmar opkøber Terex’ kompakte entreprenørmaskine sortiment, og går tilbage til navnet Schaeff. De overtager ligeledes produktionsfaciliteterne i Tyskland og det er stadig herfra, læssemaskinerne og mobilgravemaskinerne produceres.

2012

Vores afdeling i Slagelse åbner, da vi har et ønske om at være tættere på vores kunder i det østlige Danmark og dyrke området endnu mere. 

2008

Maskinhuset flytter i nye lokaler i Lund ved Horsens, hvor hovedkvarteret stadig er baseret den dag i dag. Vi har mere end 5000 m2 at boltre os på, og vi har et 500 m2 stort demo-areal hvor vores maskiner kan prøves af alle interesserede.  

2001

Terex overtager Schaeff brandet og produktionsfaciliteterne i Tyskland og kører i en periode videre med brandet Schaeff-Terex og senere blot Terex.

1987

Importen af Schaeff kom til Danmark hos Maskinhuset