75 61 83 00

 

Maskiner A/S har en afdeling i Slagelse på Sjælland hvorfra vi sælger, servicerer og reparerer minigravere, gummigeder og alle andre typer entreprenørmaskiner. 

Vi sælger minigravere til alle vores kunder på Sjælland, Øerne og Bornholm samt udfører både planlagte service og reparationer fra vores udkørende servicebiler og på vores værksted

Vi har stor erfaring med salg af minigravere og entreprenørmaskiner i det hele taget og vores dygtige team på Sjælland, står altid klar til at hjælpe dig. 

Team Sjælland beskæftiger i øjeblikket 5 mand fast og i ekstra travle perioder henter vi assistance ind fra vores hovedkontor i Horsens. Alle vores medarbejdere er uddannet indenfor faget og bliver løbende opdateret på nye maskiner, nye features og nyt udstyr, til gavn og glæde for vores kunder og deres maskiner.

Det handler om at være servicemindet og effektiv - det kan kunderne li'. Jo længere tid maskinerne holder stille - jo flere penge koster det kunderne. Derfor sørger vi altid for at reagere hurtigt og hjælpe dem godt og hurtigt videre med arbejdet.