75 61 83 00

Leasing

Flere og flere af vores kunder vælger leasing

Hos Maskiner A/S samarbejder vi med flere finansierings- og leasingselskaber, således at vi kan tilbyde vores kunder både nye og brugte maskiner, med lige præcis den finansieringsmulighed, som passer bedst til den enkelte kunde. 

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret. Vi tilbyder en leasingløsning i samarbejde med flere forskellige udbydere. Du kan vælge en løbetid fra 36 måneder og op til 72 måneder.

Kender du fordelene ved finansiering? 

Når du leaser dine maskiner, er det finansieringsselskabet, som ejer maskinen, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. 

Leasing er fordelagtig, når der skal frigøres likviditet til eksempelvis optimering af indkøbsrabatter, produktudvikling eller til at styrke virksomhedens likviditetsreserver.

Den løbende betaling tilpasses leasingydelsen, så den afspejler den forventede indtjening. Det betyder, at leasingaftalen og ydelsen kan tilpasses, så den imødekommer en indkøringsperiode med begrænset indtjening.
 
Samtidig tilpasses leasingperioden udstyrets driftsmæssige levetid. Dette giver sammenhæng mellem finansiering og den forventede driftsøkonomiske brugs- og levetid.

Fordelene ved leasing er bl.a.:

  • Begrænsede etableringsomkostninger
  • Undgå at binde kapital i aktiver 
  • Bevar den fulde brugsret over aktivet 
  • En løsning, som er tilpasset indtjening og levetid
  • Løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering
  • Oplagt finansieringsform, hvis virksomheden står overfor et generationsskifte


Vi samarbejder med Jyske Finans og Nordea finance, men ønsker du at indgå leasingaftale med et andet selskab, er dette naturligvis også muligt. 

Vi kan hurtigt og nemt få godkendt 99% af alle forespørgsler på leasingaftaler, og det tager kun ganske få minutter, når du først har besluttet dig for den maskine og/eller det udstyr du ønsker. 

Nordea Finance

Jyske finans

Kontakt vores salgsafdeling
Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Kaj Balsner Sælger - Fyn, Trekantområdet, Sønderjylland Tlf: 21 80 12 28 kaj@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Senior konsulent Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk