75 61 83 00

Montørkorpset

Faglighed i højsæde

Vores montører er både servicemindet og fagligt dygtige. Vi lægger stor vægt på kurser og uddannelse, så vi er sikre på, at alle vores kunder får både venlig og faglig kompetente medarbejdere til at løse opgaverne. 

Vi beskæftiger ca. 25 dygtige montører, som både servicerer og reparerer maskiner på vores værksteder, samt i marken hos vores kunder. 

Vores montører er uddannet enten entreprenørmaskinmekaniker eller automekaniker med hydraulikkurser og omskoling til entreprenørmaskiner. 

Alle vores montører har gennemgået både obligatoriske og relevante fagkurser, både fra uddannelsesinstitutionerne herhjemme, samt på fabrikkerne hos hhv. Yanmar i Frankrig og Tyskland, Ammann i Tjekkiet og Schweiz og HBM Nobas i Tyskland, som vi er officielle danske importører af. 

Som hovedregel, er vores montører på kurser årligt, og når vores leverandører introducerer nye produkter, kommer montørerne naturligvis også på kursus heri, således vi altid kan garantere den bedst mulige og kvalificerede service, for vores kunder. 

 

Se vores andre services, ved at klikke på kategorierne herunder...