75 61 83 00

Generelt om Hjulgravere

I Maskiner A/S fører vi tre modeller af hjulgravere fra Yanmar. 

Interessen for hjulgravere er vokset markant de seneste år, og det kan mærkes. 

Den stigende interesse for hjulgravere, skyldes formentligt den store udvikling i byggebranchen og især i nybyggerkvarterer hvor der bl.a. skal køres på asfalterede veje, og dette er en hjulgraver helt specielt godt egnet til. Det kan også være de mange fjernvarme projekter der skyder op rundt om i landet, hvor en hjulgravemaskine gør arbejdet lettere og mere fleksibelt. 

Man skal ikke tage fejl af, at hjulgraveren er gravemaskinernes ukronede konge. Den kan alt det samme, den har bare lige lidt mere power og er lidt mere fleksibel. Det kan være, at den skal køre på en håndfuld byggepladser indenfor en lille radius samtidigt, hvor den så kan flytte sig selv, i stedet for at du er både tidsmæssigt men også økonomisk presset over at skulle have en fragtmand til at flytte din gravemaskine hver gang. 

Hjulgraveren er det ypperste indenfor mobile gravemaskiner, og den er god fordi du får en vanvittig stor fleksibilitet ud af de 4 hjul. 

Vi fører 3 modeller, en B75W en B95W og klassens største B110W.

Alle hjulgraverne produceres stadig på de tidligere Schaeff fabrikker i Tyskland.  

Alle hjulgraverne kan prøves i vores demo-areal i Horsens, og maskinerne kan udstyres præcis til dit behov og dine ønsker. Måske skal du have monteret ekstra brede dæk, måske skal du bruge et 3D system eller måske skal du noget helt tredje. Uanset hvad, kan vi hjælpe dig, med at få skræddersyet din hjulgraver til netop dit behov. 

Den er naturligvis som standard, udstyret med en masse lækkert udstyr, som gør dagen i maskinen, både lidt nemmere, men også en del rarere. 

 

Se alle vores modeller af mobile gravemaskiner fra Yanmar her