75 61 83 00
  • Arbejdsvægt1765 kg
  • Gravedybde2200 mm
  • Transportmål3450 x 950 x 2370 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]8,53 / 15,2 kN
  • Kørehastighed 2 speed2,1 - 4,3 km/t
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse10,1 kW / 13,7 hk / 2200 opm

YDERST KOMPAKT
ViO17 zero tail swing er det perfekte valg til arbejde under trange forhold. Maskinens øverste del kan svinges indenfor båndbredden, så maskinføreren kan koncentrere sig om sit arbejde uden at skulle bekymre sig om beskadigelser. 
Maskinen er nem at transportere, og den er beregnet til en bred vifte af opgaver, både indenfor entreprenør- og anlægssektoren.
Det kompakte design, sammenholdt med den kraftfulde maskine, giver fantastisk komfort og stabilitet for maskinføreren. 

UDKØRING AF UNDERSTELLET
Yanmar ViO17 er som standard udstyret med justerbar undervogn som spænder fra 950 mm til 1280 mm, som nemt kan køres ud eller ind med et enkelt håndtag. 
Når det der kørt helt ind, kan maskinen nå ind i de trangeste områder. Når det er kørt ud, giver det en fremragende stabilitet.

YANMAR-MOTOR
YANMAR TNV-motoren er designet til at kombinere en høj ydeevne med renere emissioner. Med et raffineret indsprøjtningssystem lever den op til EUs emissionsstandarder. Den støjsvage drift gør denne motor bruger- og miljøvenlig.

VIPPS-HYDRAULIKSYSTEM
ViO17 er udstyret med et ViPPS-hydrauliksystem, som samler flowet fra særskilte pumper for at opnå den optimale kombination med henblik på hastighed, effekt, jævnhed og balance.
Denne hydrauliske systemkonfiguration giver mulighed for jævn og samtidig afvikling af arbejdet, selv når den kører.

BRUGERVENLIGHED
Alle kontrolhåndtag er placeret ideelt for at opnå enestående præcision i bevægelserne. Alle funktioner kan betjenes med et joystick eller en fodpedal. Gravedybden er på hele 2200 mm og en egenvægt på kun 1765 kg.

KUN DE BEDSTE KOMPONENTER
I Yanmar ViO-17 er der kun benyttet det bedste dele og komponenter. Design og ydeevne er skabt til en lang driftslevetid.

DRIFTSEFFEKTIVITET
Daglige kontroller og servicepunkter er let tilgængelige, hvilket letter vedligeholdelsen af maskinen. ViO17 har yderst slidstærke stålpaneler og drager fordel af Yanmars fuldstændige cylinderbeskyttelse, som mindsker stilstandstiden og totalomkostningerne.

FORDELENE VED ViO-DESIGNET
Hverken modvægten eller den forreste del af den øverste del af chassiset rager ud over sporbredden. Idet den forreste del er designet således, at den ikke rager ud, har ViO17 en meget lille drejeradius. Forbedret sikkerhed for både maskinføreren og andre arbejdere på pladsen, hvilket er vigtigt på arbejdspladsen. Den bagerste blinde vinkel er reduceret til et minimum, hvilket forbedrer sikkerheden for arbejderne omkring maskinen.

NEM AT TRANSPORTERE
Takket være den lave vægt og det praktiske design er det nemt og sikkert at transportere maskinen. De store transportsikringspunkter på bladet er let tilgængelige. ViO17 kan transporteres på sikker vis på en lille trailer med op til tre skovle og en hydraulisk afbryder, og den samlede transportvægt forbliver under 2 ton.

 

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Senior konsulent Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing