75 61 83 00
  • Arbejdsvægt1790 kg [Kabine]
  • Gravedybde2620 mm
  • Transportmål3750 x 980 x 2330 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]9,9 / 16 kN
  • Kørehastighed 2 speed2,4 - 4,8 km/t
  • Motor typeYanmar StageV Diesel
  • Motor ydelse 11,3 kW / 2400 opm

ROBUST DESIGN
Hårdfør, pålidelig og robust – SV17vt er designet til fremragende præstationer. For at sikre maksimal holdbarhed er de hydrauliske slanger anbragt inden i bommen, og bomcylinderen er placeret foroven for at undgå utilsigtet beskadigelse. Skovl-/cylinderarmafskærmninger, der fås som ekstraudstyr, søger for maksimal beskyttelse og mindsker unødvendig stilstandstid.

EFFEKTIV MOTOR
SV17vt kombinerer ydeevne og funktion med effektivitet og lavt brændstofforbrug ved brug af Yanmars TNVmotorplatformsserie. Den 3-cylindrede motor med direkte indsprøjtning er i overensstemmelse med Stage V og byder på en imponerende kraft og førsteklasses ydeevne.

FREMRAGENDE ALSIDIGHED
SV17vt er tilpasset til en lang række anvendelser og fås med enten lang eller kort gravearm og Dozerblad. Kompakt og effektiv – en driftsvægt på 1790 kg og variabelt understel (980-1320 mm) sørger for maksimal stabilitet og fleksibilitet.

ALSIDIG HYDRAULIK
SV17vt kan fås med et fjerde proportionalt/justerbart olieudtag (til et bredere udvalg af arbejdsredskaber) og en hydraulisk tilførselsslange med lyntilkobling, hvilket giver maskinføreren maksimal fleksibilitet. Effektiv, funktionel og alsidig. 

MAKSIMAL SIKKERHED
Sikkerheden er prioriteret højt, og SV17vt er ROPS-, TOPS- og FOPS I-certificeret med både sikkerhedstag og førerhus. Udover den orange sikkerhedssele og LED-arbejdslamperne, der medfølger som standard, fås en spændesensor, orange/grønne signallamper og kørealarmer som ekstraudstyr samt en frontafskærmning i polycarbonat (model med sikkerhedstag) med henblik på at opnå maksimal beskyttelse.

INNOVATIV HYDRAULIK
SV17vt drives af et ViPPS-hydrauliksystem, som samler flowet fra særskilte pumper for at opnå den optimale kombination med henblik på hastighed, effekt, jævnhed og balance, hvilket garanterer en jævn og samtidig udførelse af arbejdsbevægelserne, også under kørsel.

LAVE TOTALOMKOSTNINGER
SV17vt leverer en imponerende produktivitet i en kompakt maskine, som er designet til at opnå et lavt brændstofforbrug, en lang driftslevetid og nem adgang til vedligeholdelse – meget overkommelige totalomkostninger. 

NEM AT TRANSPORTERE
På trods af den kompakte størrelse leverer SV17vt samme effekt og ydeevne som en meget større model. Maskinen er perfekt til rendegravning samt bygge- og anlægsarbejde i trange byområder eller beboelsesområder, og maskinførerne nyder godt af en kort venderadius både fortil og bagtil kombineret med en bred bomudsvingsvinkel mod venstre. Den innovative og effektive letvægtsmodel har en transportvægt på bare 1570 kg/1660 kg (sikkerhedstag/førerhus), hvilket gør den nem at transportere mellem arbejdspladserne sammen med skovle eller et let arbejdsredskab på en standardtrailer med en tilladt totalvægt på 2,5 ton. Fire transportsikringspunkter på undervognen (standard) og fire på drejerammen (ekstraudstyr) letter klargøringen af transporten.

ROBUST OG PÅLIDELIG
SV17vt er holdbar, pålidelig og robust, og den er designet til at yde fremragende præstationer selv i de mest krævende omgivelser. Takket være dozerbladbeskyttelsen, som er standardudstyr på maskinen, placeringen af hydraulikslangerne inden i bommen og bomcylinderen foroven nyder maskinførerne godt af maksimal beskyttelse og et minimum af stilstandstid. Med henblik på yderligere beskyttelse kan skovlog armcylinderafskærmningerne vælges som ekstraudstyr. Kombinationen af disse funktioner sørger for lave totalomkostninger.

IMPONERENDE ARBEJDSRÆKKEVIDDE
SV17vt er tilpasset til en lang række anvendelser og fås med enten lang eller kort gravearm og dozerblad. Det unikke design gør, at Den store bomudsvingsvinkel øger gravemaskinens arbejdsrækkevidde yderligere, hvilket giver maskinføreren optimal effektivitet og ydeevne.

UOVERTRUFFEN STABILITET
SV17vt er udstyret med et understel i formstøbt stål, der kan køres ud, og leverer fremragende stabilitet, også på krævende underlag. Det kan tilpasses den pågældende opgave og gør gravemaskinen perfekt til en lang række anvendelser. For at minimere vedligeholdelsen og for at forebygge ophobninger af jord er de bevægelige dele designet med en lav frihøjde. Optimal stabilitet, optimeret vægtfordeling og optimal pålidelighed. Understel kørt ud: 1320 mm Understel kørt ind: 980 mm

KRAFT OG PRODUKTIVITET
SV17vt har en gravekraft på 9,9 kN/16 kN (kort arm/skovl), en trækkraft på 12,8 kN/8 kN (1./2. gear) og to kørehastigheder (2,4 eller 4,8 km/t), som styres med dozerbladshåndtaget, og den leverer samme kraft og ydeevne som en meget større model. Takket være tilføjelsen af et ViPPS-hydrauliksystem med variabel slagvolumen, stempelpumpe og tandhjulspumpe nyder maskinførerne godt af et flow på 51,2 l/min ved et tryk på maksimalt 210 bar – fremragende funktion lige ved hånden.

ERGONOMISK DESIGN
Takket være den ergonomiske opbygning og det unikke design giver SV17vt maskinføreren en behagelig og praktisk arbejdsplads. Førerhuset er let tilgængeligt og har et fremragende udsyn med et fuldt justerbart sæde og moderne LCD-kontrolgrænseflader som standard. Opbygningen af undervognen og tre underruller sørger for en behagelig og stabil kørsel, og den intelligente placering af betjeningspedalerne, håndtagene og styrepulterne forbedrer produktiviteten yderligere.

SIKKERHEDSBEVIDST
Ligesom det er tilfældet med alle Yanmar-gravemaskiner er sikkerheden prioriteret højt i forbindelse med både designet og konstruktionen. Ud over 360° udsyn fra førersædet er denne innovative gravemaskine som standard udstyret med en kraftig LED-arbejdslampe og en orange sikkerhedssele. Blinkende grønne/orange signallamper, kørealarmer, ekstra arbejdslamper og selesensorer kan vælges som ekstraudstyr sammen med en beskyttelsesafskærmning i polycarbonat til modellen med sikkerhedstag. SV17vt kan tilpasses fuldstændigt til den pågældende opgave, og den anvender den nyeste teknologi til at beskytte maskinføreren på arbejdspladsen. 

ENKEL VEDLIGEHOLDELSE
SV17vt er designet med tanke for let adgang til vedligeholdelse for at mindske den tid, det tager at udføre de daglige kontroller. Fra den brede motorhjelm (der giver nem adgang til drivlinjen) til gulvpanelerne, der er nemme at afmontere (hvilket giver nem adgang til hydrauliske komponenter, brændstof-/hydrauliktanke og køler), gør den intelligente placering arbejdet nemmere og hurtigere. Batteriet og sikringskassen er placeret i et aflåseligt rum under førersædet for at maksimere sikkerheden, og adgang fra gulvniveau gør specialudstyr unødvendigt.

SMARTASSIST-REMOTE
SmartAssist Remote er Yanmars nyeste flådestyringssystem. Ved brug af det nyeste inden for telematikteknologi rapporteres maskinens placering og status i realtid. Den innovative teknologi, der fås som ekstraudstyr til SV17vt fra fabrikken, giver fuld kontrol, hvilket giver forvaltere af vognparker mulighed for fjernovervågning af deres aktiver via en pc eller en smartphone.

 

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Nicklas Hemmingsen Sælger - Sydøstsjælland Tlf: 21 80 12 28 nicklas@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing