75 61 83 00

Generelt om gummigeder

De kraftfulde Yanmar gummihjulslæssere, eller gummigeder, som de ofte kaldes i daglig tale, er alle kendetegnet ved, at de er særligt kompakte og robuste af sin slags og størrelse. 

De egner sig alle godt til at enten, løfte eller læsse stor volumen på små arealer, da det er en yderst fleksibel gummiged, som her er konstrueret. Dette er faktisk gældende for alle vores modeller. 

Alle gummigeder er som standard udstyret med sikkerhedsglas, 2 døre i komfortkabinen for nem ind- og udstigning, samt pendulophængt bagaksel, som gør maskinen meget stabil især i terrænkørsel. 

De udstyres oftest med centralsmøringsanlæg, da dette letter den daglige drift og vedligeholdelse væsentligt. 

Vi forhandler ligeledes en masse udstyr og redskaber til din læssemaskine - se hele udvalget her. 

Alle gummigeder fra Yanmar er udstyret med YSC - Yanmar Smart Control, som sidder i et display, og giver en super fleksibel kontrol over maskinen. Dette gør sig gældende på alle modellerne undtaget V65, som er den mindste i klassen af gummigeder. 

Alle Yanmar gummihjulslæssere er produceret på de tidligere Schaeff fabrikker i Tyskland. 

 

Alle vores gummigeder er født med 36 km/t transmission, som gør at maskinen også hurtigt kan flytte sig fra A til B, uanset om det er på byggepladsen, på gården eller på færdiganlagte veje. 

Nogle af maskinerne har helt unikke egenskaber, som gør dem særligt velegnet til helt specifikke erhverv. 

For eksempel er V70s' eren helt specielt god til håndtering af fjernevarmerør, da denne har en svingbar læsseramme, som knækker 2x90 grader. Dette gør arbejdet med rør nedgravning langt lettere for entreprenøren og maskinføreren. 

Dertil har vi en V120, som i High Lift modellen er specielt velegnet til kvægbrug. Dette skyldes specielt at den uden problemer kan få læsset en stor volumen foder op i fuldfodervognen, da denne model har en løftehøjde på 4,16m 

Dette sparer landmanden for en masse hårdt arbejde, og lige præcis denne gummiged, gør sig oftest uundværlig på et kvægbrug.

 

Se hele vores sortiment af gummihjulslæssere her