75 61 83 00
  • Arbejdsvægt1970 kg [Kabine]
  • Gravedybde2760 mm
  • Transportmål3660 x 980 x 2240 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]11,4 / 16,7 kN
  • Kørehastighed 2 speed2,4 - 4,4 km/t km/t
  • Motor typeYanmar StageV Diesel
  • Motor ydelse13,5 kW / 2100 opm

 

INNOVATIVT DESIGN
SV19vt er designet til at udmærke sig i selv de mest krævende miljøer og er pålidelig, robust og stærk. Takket være bomcylinderens placering foroven, hydraulikslanger, der føres ind i bommen, og cylinderafskærmninger ved skovl/arm, der er monteret som standard, er maskinførere garanteret klassens bedste beskyttelse for at minimere unødvendig nedetid.

KRAFTFULD MOTOR
SV19vt kombinerer enestående ydeevne med lavt brændstofforbrug og anvender Yanmars topmoderne, Stage V-kompatible, mekanisk styrede 3-cylindrede indirekte indsprøjtningsmotor fra den globalt anerkendte TNV-serie.

UOVERTRUFFEN STABILITET
Med en driftsvægt på 1.970 kg, variabel undervogn (980-1.320 mm) og valgfri modvægt (50 kg) sikrer SV19vt optimal stabilitet og enestående fleksibilitet, der passer til enhver arbejdsopgave. Maskinførere har mulighed for at bruge enten korte eller lange gravearme og nivelleringsblade og har den store fordel fra maskinens alsidighed og tilpasningsevne.

KLASSENS STØRSTE ALSIDIGHED
SV19vt er designet med enkelhed og anvendelighed i tankerne. Et valgfrit fjerde proportionalt og justerbart hydraulisk kredsløb, sammen med valgfri lynkoblingsledning, gør det nemt at betjene et udvidet udvalg af arbejdsværktøjer.

SIKKERHED PÅ STEDET
For at maksimere sikkerheden på stedet opfylder SV19vt de højeste niveauer af ROPS, TOPS og FOPScertificering til sikkerhedstag og førerhus. Sammen med LED-arbejdslamper og en orange sikkerhedssele som standard kan maskinførere indstille spændesensor, orange/grønne signallys, afstandsalarmer og et frontskjold af polycarbonat (model med sikkerhedstag) som ekstraudstyr for en uovertruffen beskyttelse.

UNIK HYDRAULIK
SV19vt er den perfekte kombination af hastighed, smidighed, kraft og ydeevne og anvender Yanmars hydrauliske VIPPS-system. Kumulering af strømmen fra separate pumper muliggør konfigurationen samtidig brug af udstyr, selv under kørsel og uden at miste tryk eller hastighed.

EXCEPTIONEL PRODUKTIVITET
SV19vt er kompakt, holdbar, driftssikker og pålidelig og tilbyder ultimativ produktivitet i en meget kompakt pakke. Smart design sikrer en lang levetid, lavt brændstofforbrug og nem vedligeholdelsesadgang, hvilket resulterer i en yderst overkommelig samlet ejeromkostning.

KRAFTFULD, PRODUKTIV OG KOMPAKT
SV19vt er kraftfuld, kompakt og meget alsidig og perfekt egnet til jordarbejde. Takket være en kort drejeradius både foran og bag, sammen med en bred svingningshøjde, drager maskinførerne fordel af fremragende ydeevne og klassens førende kapacitet. Kompakte dimensioner og en transportvægt på 1.750 kg/1.840 kg (sikkerhedstag/førerhus) betyder, at SV19vt nemt kan flyttes mellem arbejdssteder sammen med skovle og et arbejdsværktøj på en standard 3,5 tons GVW-trailer. Fire fastbindingspunkter på sporrammerne (standard) og fire på drejerammen (valgfrit) maksimerer maskinførerens effektivitet.

ROBUST, DRIFTSSIKKER OG PÅLIDELIG
SV19vt er designet til at udmærke sig og har mange funktioner til at optimere produktiviteten og garantere lave samlede ejeromkostninger. Fra bomcylinderens placering foroven, hydraulikslanger, der føres ind i bommen, til cylinderafskærmninger ved skovl/arm, der er monteret som standard, er maskinførere garanteret klassens bedste beskyttelse for at minimere unødvendig nedetid.

IMPONERENDE ARBEJDSOMRÅDE
SV19vt er den perfekte løsning til jordarbejde, der kan tilpasses, alsidig og fleksibel, så den passer til præcise maskinførerkrav. Med konfigurationer af lang eller kort arm og klinge, sammen med en bred svingningshøjde for bommen (yderligere udvidelse af arbejdsområdet) og muligheden for en ekstra 50 kg kontravægt, drager maskinførerne fordel af uovertruffen effektivitet, fuldstændig fleksibilitet og imponerende ydeevne fra gravemaskinen.

UNDERSTEL, DER KAN KØRES UD
SV19vt er fuldt tilpasningsdygtig og opfylder den aktuelle opgave og har et formet ståludtrækkeligt undervogn for yderligere at forbedre driftsstabiliteten. Et innovativt design, der sikrer minimal afstand mellem bevægelige dele, forhindrer jordopbygning og reducerer dermed kravene til vedligeholdelse. Understel kørt ud: 1.380 mm Understel kørt ind: 980 mm 

FREMRAGENDE YDELSE
SV19vt blander stilfuldt design med uovertruffen byggekvalitet og leverer overlegen ydeevne i en overraskende kompakt pakke. Maskinførere drager fordel af en gravekraft på 11,4/16,7 kN (kort arm/skovl) og en trækkraft på 12,9 kN (første/anden hastighed) med to kørehastigheder – enten 2,4 eller 4,4 km/t (med en vælger på bladbetjeningsarmen og standard køremotorer med automatisk nedslag, der giver opgraderet effektivitet lige ved fingerspidserne). Et sporstellayout med tre nedre ruller sikrer, at en behagelig og stabil kørsel for maskinføreren. Med Yanmars hydrauliske VIPPS-system kan modellen prale af en dobbelt variabel fortrængningsstempelpumpe og gearpumpe (57,4 l min ved et maksimalt tryk på 220 bar). Derudover leveres SV19vt udstyret med en standard proportional hydraulisk hjælpeledning til strømafbrydere eller snegle, der leverer en strøm på 28 l/min ved 120 bar tryk. 

STILFULDT DESIGN, ERGONOMISK LAYOUT
SV19vt er designet til at forbedre produktiviteten og maksimere effektiviteten på stedet og blander perfekt stilfuldt design og et brugervenligt layout. Førerhuset har 360° synlighed over arbejdsområdet, mens ergonomisk designede styrepedaler, håndtag, skiftetavler og en LCD-grænseflade sikrer maksimal praktisk anvendelighed. Et fuldt justerbart sæde (premium-version fås som ekstraudstyr) garanterer maskinførerens komfort, mens en fremragende luftcirkulation forbedrer udgravningsoplevelsen yderligere.

KLASSENS BEDSTE SIKKERHED
Som med alle modeller i Yanmar-serien er sikkerheden blevet prioriteret i både design og udvikling af SV19vt. Foruden ROPS, TOPS og FOPS-certificering til sikkerhedstag og førerhus har gravemaskinen en lang række sikkerhedskritiske teknologier, der holder maskinføreren sikker på stedet. LED-arbejdslamper og en orange sikkerhedssele er udstyret som standard, mens maskinførere kan indstille spændesensor, orange/grønne signallys, afstandsalarmer og et frontskjold af polycarbonat (model med sikkerhedstag) som ekstraudstyr. Afhængigt af specifikke krav på arbejdspladsen kan maskinførere tilpasse deres maskine fuldt ud for at opnå uovertruffen sikkerhed og produktivitet.

ENKEL VEDLIGEHOLDELSE
SV19vt har en række smarte designfunktioner, som minimerer den tid, det tager at levere daglige kontroller og planlagt vedligeholdelse. Sideløbende med en bred motorhjelm, der giver nem adgang til drivaggregatet, er sidepanelerne og kabinegulvet enkle at demontere, hvilket giver øjeblikkelig adgang til de hydrauliske komponenter, brændstofs-/hydrauliske tanke og radiatoren. Batteri- og sikringsboksen er placeret i et aflåseligt rum under maskinførerens sæde, hvilket maksimerer sikkerheden yderligere.

SMARTASSIST-REMOTE
SmartAssist Remote er næste generations flådestyringssystem fra Yanmar. De seneste driftsværdier inden for telematikteknologi, udstyrets placering og status rapporteres i realtid. Den innovative teknologi er standard på SV19vt og leverer total kontrol, så flådeadministratorer kan holde styr på deres aktiver eksternt via en pc eller smartphone.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Nicklas Hemmingsen Sælger - Sydøstsjælland Tlf: 21 80 12 28 nicklas@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing