75 61 83 00

Yanmar er kompakte entreprenørmaskiner med power, præcision og kvalitet i højsæde!

 

Korte facts om Yanmar:

Yanmar er et over 100 år gammelt japansk familieejet firma, som i startede tilbage i 1912.

Hovedsædet ligger i Osaka i Japan, og produktionsfaciliteterne er beliggende i både Japan, Frankrig og Tyskland.

Vi sælger alt i fabriksnye Yanmar entreprenørmaskiner samt alt i originale Yanmar reservedele

Yanmar er en familiedrevet virksomhed, som i dag beskæftiger 18.000 medarbejdere globalt.

 

Yanmar entreprenørmaskiner ligger i den høje ende når det kommer til kvalitet, driftssikkerhed og de holder generelt også en rigtig god bytteværdi, når den skal skiftes ud. 

Alle Yanmar maskinerne er udstyret med Yanmar dieselmotorer, som naturligvis overholder EU's emissionskrav samt andre tænkelige danske miljøkrav. 

 

Du kender helt sikker Yanmars motorer – måske også uden du ved det!

Yanmar producerer årligt 800.000 dieselmotorer, som blandt andet bruges i Marine industrien, samt i Landbrugs- og Entreprenørmaskiner. Det betyder også, at rigtig mange af de andre entreprenørmaskiner vi kender herhjemme på det danske marked, kører med Yanmar motorer.

Yanmar har stort fokus på den løbende udvikling på både maskiner og motorer, for at sikre en optimal kombination af både mekanik og teknologi.

 

Maskiner A/S = Yanmar i Danmark

Maskiner A/S er officiel importør ar Yanmar entreprenørmaskiner i Danmark.

Der er hele 34 forskellige entreprenørmaskiner fra Yanmar i produktsortiment.

Disse fordeler sig på 5 overordnede produktkategorier;

· Minigravemaskiner

· Midigravemaskiner

· Mobilgravemaskiner

· Læssemaskiner

· Dumpere

 

Gravemaskinerne findes i to versioner. En SV-model og en ViO model.

ViO modellen er en zero-tail maskine, dvs. den har ingen bagende. Dette er rigtig anvendeligt når der arbejdes på trange områder, og maskinføreren derved ikke skal bekymre sig om bagenden, da den ikke svinger ud over bånd-bredden.

SV-moddelen – SV står for Semi ViO – har en lille bagende som giver god stabilitet på maskinen og giver en rummelig kabine med god plads både i bredde og højde.

 

Læssemaskiner og Mobilgravemaskiner produceres på de gamle Schaeff fabrikker i Crailsheim, og det skarpe øje vil kunne se, at ikke ret meget andet end farven er ændret på maskinerne.

 

Yanmar sætter kvalitet og komfort i højsæde, og bestræber sig på at lave kvalitet som holder, og til en rimelig pris.

Især i de seneste år, har Yanmar investeret massivt i produktudvikling, ny teknologi og strømlining af maskinerne samt opgraderet en hel del på maskinernes standardudstyr.

På vores adresser i både Horsens og Slagelse, er der DEMO arealer, hvor det er muligt at prøve maskinerne, teste hydraulik, brugervenlighed og udstyr..

 

Historien om tilblivelsen af Maskiner A/S - kort fortalt..

Den 20.10.2020 overtager det tidligere ’Maskinhuset A/S’ 100 % af ejerskabet af Maskiner A/S.

Lena Brohus forbliver direktør i Maskiner A/S, og fortsætter med samme CVR-nummer, som har været gældende alle årene.

Der bliver således ingen mærkbar ændring for hverken medarbejdere eller kunder i Maskiner A/S.

Stemas forbliver servicepartnere på Yanmar gravemaskinerne.

 

Den 1. marts 2019 så selskabet ”Maskiner A/S” for første gang dagens lys, som et produkt af et nyt samarbejde mellem to stærke spillere på markedet.

JMM-selskabet Stemas A/S og Maskinhuset A/S forenede kræfterne for at skabe total fokus på entreprenørmaskinerne fra japanske Yanmar i et 50/50 ejet fælles selskab.

Maskinhuset A/S danner den daglige basis for Maskiner A/S med alle medarbejdere, ledelse, afdelinger og værksteder i Horsens og Slagelse samt udekørende servicevogne.

Maskiner A/S fungerer også stadig som Danmarks eneste importør af originale reservedele til Schaeff og Terex maskiner og ligeledes stadig, som servicepartnere og værksted.

Vi har naturligvis stadig vores ”gamle” kunders tilfredshed for øje, og vi fortsætter gerne med at køre ud og servicere alle kunder – nye som gamle – uanset maskinmærke.

Samtidig med Maskiner A/S’s stiftelse, forsvandt mærkenavnet Schaeff, som en logisk konsekvens af, at Yanmar-koncernen i 2016 overtog Terex’ europæiske produktion af Schaeff-maskinerne.

 

Under fanen 'Nye maskiner' kan du se hele vores produkt palette, og hvis der er noget du søger, som du ikke finder her, kan du altid ringe til en af vores sælgere, de vil garanteret kunne hjælpe dig. 

 

Vil du vide mere?
Kontakt ledelsen herunder
Poul Erik Andersen pea@lrp.dk
Lena Brohus lena@maskiner-as.dk
Tommy Bergmann tommy@maskiner-as.dk