75 61 83 00

Yanmar SV19vt sæt til Blaabjerg Leg - Din Legeplads Expert

28. May 2024

På en solskinsmorgen i midten af maj måned, møder vi Henrik Winther og hans team i Glejbjerg. De står bag firmaet Blaabjerg Leg, som er førende leverandører af hoppepuder i Danmark, og eksperter indenfor legepladser, sport og uderum. Forventningsfulde står de nu klar til at modtage deres helt nye sæt af Yanmar SV19vt, en bestilling som de har set frem til lige siden at de fik vejledningen og anbefalingen af deres lokale Maskiner A/S montør Jesper Christensen.

Anbefalingen til løsningen
Tilbage i december er Jesper en tur forbi i Glejbjerg hos Henrik. Her falder snakken på at, de er begyndt at gå med tankerne om en udskiftning af deres gravemaskine, som giver dem nogle udfordringer i hverdagen. Den er nemlig ikke helt egnet til at grave i sand længere, og når man til dagligt lever af at etablere legepladser, er sand en stor del af hverdagen. Samtidigt er det også vigtigt at det er en maskine, som er pålidelig i deres hverdag.

Jesper er ikke i tvivl om, hvilken model der ville være løsningen.
Med sine egenskaber, som stabilitet, styrke og kompakthed, er Yanmar SV19vt nemlig det oplagte valg, og efter mange års samarbejde var valget lige til - " Når Jesper kommer med sine anbefalinger, så lytter vi til dem - og i et job, hvor vi hver dag er afhængige af at vores udstyr virker, så vi kan levere vores ekspertise, så skal vi også have en maskine som der leverer." nævner Henrik Winther. 

Når en bliver til to 
Efter kort tid kommer Henrik i kontakt med Kaj Balsner sælger ved Maskiner A/S, hvor de sammen får gennemgået både deres behov og muligheder -  og herfra tilføjes endnu et eksemplar, til stor glædelige overraskelse for de ansatte hos Blaabjerg Leg, der var blevet lovet én ny maskine. 

Med de to SV19vt'er blev der leveret:

📌Komfort førerkabine med bred indstigning
📌LED lyspakke – 2 for og 1 bag på kabinen + 1 på bom
📌Hydraulisk udskydelig undervogn 980-1320 mm
📌230 mm gummibælter
📌2 speed undervogn m/ automatisk kick Down
📌Monobom med langt gravestik / 1250 mm stikarm
📌Olieføring til hydraulisk skifte
📌2 dobbeltvirkende olieudtag – proportionalstyret med potentiometer
📌Smart Assist Remote
📌VIPPS-hydraulik system
📌Centralsmøringsanlæg

Af ekstra udstyr, blev maskinerne leveret med:
Compact tilt med MH30 hydraulisk skifte
Centralsmøringsanlæg
Tiltman 150 vm 3-i-1 rive MH30 skifte
Grubbetand Mh30 skifte
Tontec TG1 sortergrab med slanger / lynkoblinger og MH30 skifte

Hjælper drømmen videre
De to ny, leveret gravemaskiner står nu klar hos Blaabjerg Leg til at komme ud og forsætte med at bygge landet over sammen med Henrik og hans team. ”Min drøm er, at skabe bedre rum til alle Danmarks legebørn med hoppepuder, legepladser, sportsanlæg, parkour og andre sjove anlæg.” afslutter Henrik Winther.

 

Ønsker du at læse mere om Yanmar SV19vt så klik her.

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS