75 61 83 00

Odder Kloakservice udskifter maskinparken

08. Jul 2020

ODDER KLOAKSERVICE - "EN LILLE SKID BEDRE"

I Odder og omegn, kender alle slamsugeren med ordene ’en lille skid bedre’ 

Den og de øvrige maskiner tilhører Jan Tang, som har drevet Odder Kloakservice siden 1994.

 

Odder Kloakservice er forankret i erhvervslivet i og omkring Odder, men deres seneste 2 års specialisering i rottebekæmpelse har ført dem noget længere udover lokalgrænserne.

"Vi bliver kontaktet af kunder som ligger noget længere væk end vi er vant til, men vi hjælper jo naturligvis gerne hvor der er brug for det" siger Jan.

De er over de sidste to år, gået fra at have indkøbt 1 Wise-trap rottefælde, til nu at have 40 fælder sat op rundt omkring hos kunder.

Det er en utroligt effektiv rottebekæmpelse og det giver både os og kunderne mulighed for løbende at følge med i omfanget af problemet samt fremskridt i processen. Dertil kommer vi jo skal udbedre skaderne, når først rotterne er bekæmpet. 

 

Jan har netop udskiftet hele maskinparken, med undtagelse af én maskine fra sidste år, og har netop fået leveret 4 nye maskiner med blandt andet nedenstående udstyr;

 

Yanmar ViO12

  • Tiltman tiltfæste

 

Yanmar ViO38-6

  • Komfortkabine med varme, radio og rotorblink
  • Komplet LED lyspakke
  • Centralsmøringsanlæg
  • Compacttilt tiltfæste

Yanmar SV18

  • Førerkabine med varme, radio og rotorblink
  • Komplet LED lyspakke
  • Tiltman tiltfæste med fuld skovlpakke

 

Schaeff TC85

  • Komfortkabine med klimaanlæg, radio og rotorblink
  • Komplet LED lyspakke
  • Engcon EC209 tiltrotator
  • SVAB L8 joystick
  • Centralsmøringsanlæg

 

Jan betjener sjældent maskinerne selv, men hans folk er glade for dem.

Vi har kørt Schaeff og Terex i de sidste 30 år, så det var naturligvis lidt spændende og med en smule skepsis at vi skulle skifte mærke, men nu har maskinerne været i drift i en måneds tid, og maskinførerne er glade for dem, så det er jo bare perfekt” – siger Jan.

 

Jan har købt maskiner hos os de sidste 30+ år. Han siger at det naturligvis skyldes kvaliteten af maskinerne, men det er i lige så høj grad fordi de gamle maskiner holder en fornuftig gensalgsværdi, de er driftssikre og når der skulle opstå problemer med maskinerne, så er vores servicekorps på pletten, som regel altid samme dag!

Det har en meget stor betydning for Jan og resten af firmaet, at de derfor stort set aldrig har nedetid.

 

Men det er ikke nok med ny maskiner. Selvom det er rart med nye maskiner, er det endnu vigtigere at have gode medarbejdere, fastslår Jan.

Det betyder utroligt meget for ham, at hans medarbejdere er glade for at gå på arbejde og at alle har det godt.

Derfor ansætter han heller ikke hvem som helst i firmaet, men lægger meget tid og energi i, at finde den helt rigtige tilførsel til et godt team, hvor kemien er der, og vedkommende passer ind.

Odder Kloakservice har oplevet en meget stor vækst over den sidste 2-årige periode, hvor firmaet er gået fra 7-8 mand til nu at være 14-15 mand.

 

Vi ønsker Jan og resten af Odder Kloakservice tillykke med de nye maskiner!

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS