75 61 83 00

Yanmar Premium Red

04. Jan 2022

Pressemeddelelse fra Yanmar Compact Equipment EMEA 
Oversat til dansk af: Maskiner A/S
Udgivet 4. januar 2022

Yanmar Compact Equipments nye Premium Red-maskiner baner vejen til en ny æra

Yanmar Compact Equipment har vedtaget en iøjnefaldende Premium Red-farve på tværs af alle sine maskiner globalt.

Maskinstribe-Premium-Red.jpeg

 

Premium Red-maskiner blev først introduceret på det nordamerikanske marked i 2020, og denne udrulning ser Yanmars EMEA (Europa, Mellemøsten, Afrika), AOLA (Asien undtagen Japan, Oceanien, Latinamerika) og japanske markeder fuldende forvandlingen.

Den nye Premium Red-farve på Yanmars kompakte udstyr, skaber den røde tråd til Yanmar Groups image.

"Vores forhandlere og vores kunder kan virkelig godt lide den nye farve," sagde Jeff Pate, salgsdirektør, Yanmar Compact Equipment North America.
"Alle føler, at Premium Red tiltrækker opmærksomhed på arbejdspladsen, og ligesom kvaliteten og pålideligheden af ​​vores produkter skiller sig ud fra konkurrenterne, i et hav af gule konkurrencedygtige maskiner i Nordamerika, skiller vores Premium Red farve sig også ud." 

Men dette skift fra den velkendte Yanmar-gul er mere end blot en kosmetisk farveændring. For Yanmar Compact Equipment har symbolikken i denne ændring genklang på et dybere plan.

 "Yanmar Compact Equipment er på en transformationsrejse," forklarer administrerende direktør, Giuliano Parodi,
"vi sigter efter at være en global leder inden for Compact Equipment og med hjælp fra vores forhandlerpartnere levere bæredygtige forretningsløsninger til vores kunder og de samfund, hvor de opererer. Vores opkøb fra de sidste par år er nu fuldt integreret i en harmoniseret Yanmar CE måde at arbejde på, med fælles processer og kundefokus på tværs af vores udvidede produkt- og serviceportefølje. For os sender Premium Red et klart signal om, at vi er én virksomhed, med en klar produktstrategi. Men vores transformation går langt ud over vores maskiner, vi udfordrer den måde, vi tænker på og den måde, vi arbejder på, for at transformere vores produkter, vores forretning og vores brand for at skabe endnu mere værdi for vores kunder.”

 

Inden for produkttransformation evaluerer Yanmar CE i øjeblikket adskillige alternative brændstof- og drivaggregatteknologier og afslørede for nylig sin første elektriske minigraverprototype, den nye SV17e.

Med den nye Premium Red farve, henvender SV17e sig til kunder på det europæiske marked i 1,5 til 2,0 tons segmentet. 

"Vores prototype er betydningsfuld, fordi den demonstrerer vores evne til at bringe kvaliteten og pålideligheden af ​​vores højt respekterede konventionelle motorteknologi ind på arenaen for elektrificering" forklarede Director Product Management EMEA, Cedric Durand. I forretningstransformation fortsætter Yanmar Compact Equipment med at investere i produktionsinfrastruktur og i at udvide deres globale forhandlernetværk for at øge nærheden til kunderne, reducere leveringstider og forbedre servicen. Tæt forbundet med disse investeringer er fokus på at skabe en fantastisk kundeoplevelse. 

"Vores skift til Premium Red på tværs af vores maskiner, signalerer bestemt en ændring, og vi er overbeviste om, at vores kunder også vil begynde at se andre ændringer," forklarede Elsie De Nys, Global Director Channel and Brand Development.
"Vi har ambitionen om at være førende, ikke kun inden for maskiner, men også i kundeoplevelsen og arbejder hårdt på at komme tættere på vores kunder for at identificere nye og innovative måder, hvorpå vi kan tilføje værdi til dem."
 

Ændringen til den nye Premium Red varsler også en ny tillid til Yanmar Compact Equipment-mærket og falder sammen med lanceringen af ​​dens nye slogan, Together We Build. 

"Vores mål, sammen med vores forhandlerpartnere, er at opbygge stærkere relationer og skabe endnu større kundeværdi," sagde administrerende direktør, Giuliano Parodi.
"Together We Build," understreger virkelig vores forpligtelse til at transformere Yanmar CE og med hjælp fra vores forhandlere at fokusere på at skabe en ny og spændende oplevelse for vores kunder."
 

For Yanmar Compact Equipment er der forandring i luften, og det friske, nye image af Premium Red-maskinerne afspejler bestemt den optimisme, der løber gennem virksomheden. Dette milepælsøjeblik handler om fælles mål og ambitioner og om at bygge en bedre fremtid for alle.

 

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS