75 61 83 00

12 af den nye generation

31. Jan 2022

Søren Knudsen A/S udskifter
12 minigravere med de helt nye SV19vt

Hos Søren Knudsen A/S i Herning, er forventningsglæden stor, da der netop i disse dage, er fuld gang i udskiftningen af 12 minigravere og en ekstra 10 tons til maskinparken.

De 12 nye minigravere er Yanmar SV19vt – altså den helt nye generation af minigravere med bl.a.

  • udskydelig undervogn 980 - 1320 mm
  • automatisk kick-down
  • smidig og fintfølende VIPPS-hydraulik 
  • enorme kræfter både i gravearm og undervogn.
  • stor komfortkabine
  • Yanmar Smart Assist

Selvom de nye maskiner blev sendt ud og arbejde, så snart de ramte Herning, så nåede vi heldigvis lige at fange to af dem hos Søren Knudsen A/S, en SV19vt og en SV100, som lige var et smut omkring værkstedet, for at få monteret klistermærker og GPS.

 

For knapt 3 år siden, gik den første større levering af Yanmar fra vores side - nemlig 14 nye maskiner – til Søren Knudsen A/S.

Det var den første større levering af minigravere vi stod for, efter vi havde fået importen af Yanmar.

Denne gang, er det den første større levering af den nye generation af minigravere - SV19vt – i hele DK.

 

Det er ikke fordi de direkte går efter at være ’firstmovers’, men Direktør, Anders Hornshøj fortæller dog, at de har en helt klar holdning til, at det er en nyere og pålidelig maskinpark de har.

Medarbejderne er jo heller ikke kede af, at arbejde i nye maskiner, tilføjer Anders.

 

Minigraverne er alle udstyret med Tiltman tiltfæste og fået monteret kugletræk på dozerbladet.

Det fungerer super godt, når de skal trække afsted med kabelvognene, og det gør arbejdet både mere stabilt og sikkert.

10-tonseren er udstyret med engcon EC209 tiltrotator, centralsmøring, skovlstativ mm.

 

SV100’eren er indkøbt til et større projekt i Herning, med nedgravning af højspændingskabler. Her skal den køre i to-holds skift, sammen med en anden Yanmar SV100, som blev leveret sidste år.

Begge 10-tonsere bliver de små drenge i klassen, hvor det primært er 25 tons gravemaskiner, som står for gravearbejdet, og 10-tonserne som skal stå for reetablering.

”Det passer de super godt til størrelsesmæssigt, og så har de gummibælter, hvilket også er mere skånsomt for underlaget, og særligt egnet til både denne opgave og fremtidige opgaver” fortæller Anders.

 

Værkstedschef Gert Mouridsen er spændt på at høre maskinførerenes tilbagemeldinger på de nye SV19vt, når de har kørt nogle måneder i deres nye maskiner.
De første tilbagemeldinger har allerede meldt sig, og går bl.a. 'Stærk undervogn', 'Stærk arm' og 'god stabilitet'

Gert var en af de allerførste i Danmark, til at prøve de nye minigravere på Demo-pladsen hos os, da han agerede Test-pilot, da de allerførste maskiner ramte Danmark i efteråret 2021.

Han fik en fornemmelse af, at det er en god og kraftfuld maskine, hvor man har formået at fusionere det bedste fra begge verdener, Yanmar og Schaeff/Terex, og samle det, i en stærk minigraver med god plads.
Derudover siger Gert, at det er en stor fordel, at Yanmar har haft fokus på nemmere serviceadgang på den nye generation.

Med mange år i branchen, og med mange tilbagemeldinger fra dygtige maskinfører i hele Danmark, har vi en helt klar forventning til, at den nye generation af minigravere, lever op til netop dét, som særligt danske maskinfører efterspørger i en minigraver.

 

Vil du se mere om maskinerne, så se dem her på vores hjemmeside:

https://www.maskiner-as.dk/dk/nye-maskiner/gravemaskiner/yanmar-gravemaskiner-0-2-tons/yanmar-sv-19vt/

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS