75 61 83 00
  • Arbejdsvægt4855 kg
  • Gravedybde3540 mm / 3790 mm [Lang arm]
  • Transportmål5230 x 1970 x 2540 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]22,7 / 36,5 kN
  • Kørehastighed 2 speed 2,4 - 4,6 km/t
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse27,3 kW / 2200 opm

UOVERTRUFFEN KOMPRIMERING
ViO50-6 giver Yanmars kunder ro i sindet, især når det drejer sig om byområder, hvor pladsen er begrænset. Det nye design af bommen på ViO50-6 sørger for en meget kompakt drejeradius. Fordelene ved V¡O-designet + Forbedret sikkerhed for både føreren og sidearbejderne: Vigtigt på arbejdspladsen. + Den bagerste blinde vinkel er reduceret til et minimum: hvilket forbedrer sikkerheden for arbejderne omkring maskinen.

MASKINHØJDE
Understellets ændrede design bidrager til at ændre maskinens højde til optimale 2,54 m, hvilket gør det nemmere at transportere maskinen. Det forbedrer også frihøjden til 345 mm.

NYT BOM-DESIGN
Bommens form er blevet ændret radikalt, hvilket forbedrer ViO50-6’s løftestyrke med 10 %. Dette nye design reducerer også strukturens vægt med 40 kg og forbedrer maskinens stabilitet. Bommens boksstruktur forbedrer dens holdbarhed og levetid. Bommens base og svingpæl er blevet forstærket, hvilket forbedrer dens levetid endnu mere og nedsætter totalomkostningerne.

DEN BEDSTE BOM- OG ARMBESKYTTELSE PÅ MARKEDET
ViO50-6 drager fordel af en unik beskyttelse af alle cylinderne på dens bom og arm. Alle cylinderrør og -stænger er beskyttet af en stålplade med fjeder, hvilket sænker maskinens totalomkostninger drastisk.

RUMMELIGTOG BEHAGELIGT FØRERHUS
Ved at sætte føreren i midtpunktet af sine designinitiativer, har Yanmar udviklet ”Universal Design”-konceptet, som har fokus på ergonomi, som f.eks. dørhåndtag, gelænder, dørlås og dækselhåndtag. Kombineret med mere benplads, forbedrer det førerens komfort og sikkerhed.

FORBEDRETLUFTCIRKULATION
Fordelingen af luft fra klimaanlægget rundt i førerhuset er blevet forbedret ved hjælp af en optimal placering af hele seks aftræk. Den effektive afdugningsfunktionen sørger for at holde duggen væk i førerhuset. Disse ændringer forbedrer i høj grad førerens komfort, især i varmt vejr.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Nicklas Hemmingsen Sælger - Sydøstsjælland Tlf: 21 80 12 28 nicklas@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing