75 61 83 00
  • Arbejdsvægt11300 kg
  • Transportmål7350 x 2700 x 2870 mm
  • Gravedybde4320 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]61 / 81,5 kN
  • Kørehastighed2.7 / 5.4 km/h
  • Motor type Deutz Diesel
  • Motor ydelse85 kW / 116 hk / 1.600 opm

KOMPONENTERNES KVALITET Komponenterne er udviklet i Europa og kendt for deres fremragende kvalitet. Komponenternes design og ydelse gør det muligt at udføre krævende byggearbejde og sørger for en lang driftslevetid.

MOTOR Den kraftfulde, økonomiske og miljøvenlige motor på SV120 er i overensstemmelse med standarderne EU fase IV B/EPA Tier 4 Final, hvilket sikrer nedsat brændstofforbrug og lavere emissioner.

YDERST KOMPAKT Yanmar midi-gravemaskiner udfylder hullet mellem minigravemaskiner og store gravemaskiner. SV120-maskinen på 11,3 - 12,5 tons er lige så effektiv, nem at styre og komfortabelt udstyret som en stor gravemaskine. Den har også alle fordelene ved et kompakt design med en kort bagende – uanset om det gælder arbejde på en byggeplads i byen, vejarbejde eller håndtering af materialer.

LUDV-HYDRAULIKSYSTEM Hydrauliksystemet på SV120 forbedrer finbetjeningen og den nøjagtige ydelse. Maskinens funktioner er tilknyttet forskellige hastigheder og bevægelsesretninger, hvilket sørger for forbedrede arbejdsforløb. Det sørger for mere effektivitet og en større ydelse, og nedsætter samtidigt brændstofforbruget. Takket være de fire uafhængige styrekredsløb er SV120 endnu mere effektiv med monteret udstyr.

SMART CONTROL Smart Control-systemet øger effektiviteten. Føreren bestemmer gravemaskinens optimale ydelse til forskellige anvendelser. Det minimerer tab af energi eller tid.

NEM VEDLIGEHOLDELSE For at sikre at din SV120 hurtigt er driftsklar igen, er alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde på maskinen så enkelt som muligt. De daglige opgaver kan udføres på jorden, hvilket sparer tid.

HØJ YDEEVNE Forbedring af drivlinjens komponenter (hydraulik, fordelermotor, pumpe): det er ikke nødvendigt at vælge mellem kraft og kompakthed. Yanmars kunder kan dermed udføre krævende opgaver på byggepladsen under trange forhold.

FØRERHUS Komfort i førerhuset: Yanmars højtydende førerhus byder på et fremragende udsyn, masser af plads og tydeligt arrangerede instrumenter. Det hjælper føreren med at koncentrere sig om arbejdet – også på de krævende dage

BRUGERVENLIG SV120 er forsynet med en række udstyr, som muliggør nøjagtig, bekvem og produktiv styring af maskinen: Smart Control, fingerspidsbetjening og multifunktionelle joysticks sørger for optimal håndtering og en produktiv arbejdsdag.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Nicklas Hemmingsen Sælger - Sydøstsjælland Tlf: 21 80 12 28 nicklas@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing