75 61 83 00
  • Arbejdsvægt [Kabine]1685 kg
  • Gravedybde2470 mm
  • Transportmål3380 x 1170 x 2335 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]7,4 / 12,9 kN
  • Kørehastighed 2 speed 1,9 / 3,7 km/t
  • Motor type Yanmar StageV Diesel
  • Motor ydelse12,5 kW / 2600 opm

ROBUST DESIGN
Yanmar SV15vt er stærk, pålidelig og effektiv, og den er beregnet til at opnå fremragende resultater i selv de mest vanskelige omgivelser.
Takket være den innovative placering af bomcylinderen, hydraulikslangerne inden i bommen og de valgfrie skovl-/armcylinderafskærmninger er maskinføreren sikret førsteklasses beskyttelse og minimering af nedetiden.

AVANCERET MOTOR
SV15vt har en 3-cylindret motor fra Yanmars globalt anerkendte TNV-serie med indirekte indsprøjtning, som er i overensstemmelse med kravene til Stage V, og den kombinerer en fremragende ydelse med et lavt brændstofforbrug.

ALSIDIG OG FLEKSIBEL
SV15vt fås med enten kort eller lang gravearm og dozerblad, og den sætter standarden med hensyn til kompakte gravemaskiners alsidighed.
Den variable undervogn (990- 1170 mm) er behageligt, jævnt og yderst produktivt, og med en driftsvægt på 1685 kg sikrer det en behagelig stabilitet og fleksibilitet i forbindelse med enhver anvendelse.

INTUITIVT DESIGN
De justerbare armlæn, kørepedalerne, joysticks, dozerbladet og den ekstra kørehastighed på SV15vt er designet med henblik på brugervenlighed. Deres ergonomiske placering gør betjeningen af gravemaskinen behagelig, jævn, effektiv og intuitiv for maskinføreren.

FØRSTEKLASSES SIKKERHED
Udover ROPS-, TOPS- og FOPS-certificering af sikkerhedstaget og førerhuset har SV15vt som standard en orange sikkerhedssele, og orange/grønne signallamper og kørealarmer fås som ekstraudstyr.
LED-arbejdslamper sørger for et godt udsyn, og en forrude i polycarbonat (model med sikkerhedstag) fås med henblik på sørge for maksimal beskyttelse af maskinføreren.

ENKEL TRANSPORT
Med en transportvægt på bare 1465 kg (model med sikkerhedstag) er det nemt at flytte SV15vt fra sted til sted på en standard letvægtstrailer sammen med både skovle og andet udstyr. Takket være de fire transportsikringspunkter på larvebåndschassiset (standard) og de fire på drejechassiset (ekstraudstyr) minimeres den tid, det tager at gøre maskinen klar til transporten.

ULTIMATIV PRODUKTIVITET
SV15vt er kompakt, robust og pålidelig, og den sørger for ultimativ produktivitet med en yderst kompakt maskine. Det intelligente design sikrer en lang driftslevetid, et lavt brændstofforbrug og nem adgang i forbindelse med vedligeholdelse – meget overkommelige totalomkostninger.

KOMPAKT DESIGN OG MOBILITET
SV15vt er effektiv og har en lav vægt, og den er den perfekte løsning til at flytte jord rundt på arbejdspladser, hvor pladsen er trang. Den korte drejeradius fortil og bagtil kombineret med en bred drejeradius for bommen til venstre gør maskinen perfekt til gravning af grøfter samt bygge- og anlægsarbejde i by- eller boligområder.
Den kompakte størrelse og transportvægten på bare 1465 kg/1555 kg (sikkerhedstag/førerhus) gør det nemt at bugsere SV15vt mellem arbejdsstederne på en standard letvægtstrailer til 2,5-ton sammen med både skovle og letvægtsudstyr.
Fire transportsikringspunkter på larvebåndschassiset (standard) og fire på drejechassiset (ekstraudstyr) gør det nemt at klargøre maskinen til transport.

HOLDBART DESIGN 
Ligesom alle andre modeller i Yanmar-serien er SV15vt designet med henblik på pålidelighed og holdbarhed. Bomcylinderens position foroven og hydraulikslangerne inden i bommen sørger for førsteklasses beskyttelse. SV15vt er som standard udstyret med bladcylinderbeskyttelse, og skovl- og armcylinderafskærmninger fås som ekstraudstyr for at sikre endnu bedre beskyttelse af maskinen. I fællesskab sikrer disse egenskaber optimal effektivitet, minimal nedetid og lave totalomkostninger.

STORT ARBEJDSOMRÅDE
Takket være konfigurationerne med kort/lang arm og blad er SV15vt yderst alsidig og fleksibel i forbindelse med enhver anvendelse. Bommens store drejeradius øger gravemaskinens arbejdsområde yderligere, hvilket sikrer maskinføreren ultimativ effektivitet og ydelse.

UNDERSTEL, DER KAN KØRES UD
SV15vt har et understel i formstøbt stål, der kan køres ud, hvilket øger fleksibiliteten og stabiliteten, så maskinen kan tilpasses enhver anvendelse. Mindre frirum mellem bevægelige dele forebygger ophobning af snavs – en anden fordel ved designet, der mindsker behovet for vedligeholdelse. + Pålidelig og holdbar + Optimal stabilitet, optimeret vægtfordeling Understel kørt ud: 1770 mm Understel kørt ind: 980 mm

FØRSTEKLASSES YDELSE
SV15vt er pålidelig og stærk, og den har et hydrauliksystem med en dobbelt tandhjulspumpe, som leverer 26 l/min ved et maksimalt tryk på 205 bar. Maskinen er som standard udstyret med et ekstra hydraulikkredsløb til brug af hydraulikhamre eller bor, som leverer et olieflow på 29 l/min ved et maksimalt tryk på 120 bar. Maskinførerne nyder godt af en gravekraft på 7,4/12,9 kN (kort arm/skovl), en trækkraft på 13,3/8 kN (første/andet gear) og to kørehastigheder – enten 1,9 eller 3,7 km/t med en kontakt på bladbetjeningshåndtaget, som sikrer effektivitet lige ved hånden. Larvebåndschassiset med tre underruller giver maskinføreren en komfortabel og stabil kørsel.

BEHAGELIGT FØRERHUS
Det let tilgængelige førerhus er en perfekt kombination af et flot design og effektiv teknologi. Maskinen har som standard et fuldt justerbart sæde samt ergonomisk designede styrepedaler, håndtag, kontrolpaneler og en avanceret grænseflade, som sikrer maskinføreren maksimal komfort og effektivitet. Takket være det innovative design og den intelligente indretning af førerhuset giver SV15vt uovertruffet udsyn over arbejdsområdet og en fremragende luftgennemstrømning.

SIKKERHEDSORIENTERET
Sikkerheden er en vigtig del af design og udvikling af alle maskiner fra Yanmar. Og det gælder også for SV15vt, som er udstyret med en række sikkerhedsrelevante teknologier til beskyttelse af maskinføreren og forbedring af produktiviteten. Ud over 360° udsyn fra førersædet har maskinen som standard en kraftig LED-arbejdslampe og en orange sikkerhedssele. En sikkerhedsselesensor, ekstra arbejdslamper, blinkende orange/grønne signallamper, kørealarmer og en sikkerhedsforrude i polycarbonat (til sikkerhedstaget) fås som ekstraudstyr og sørger for uovertruffen beskyttelse af maskinføreren. Kunderne kan tilpasse maskinen til forholdene på det pågældende arbejdssted. Fleksibilitet og alsidighed – designet til dig.

NEM VEDLIGEHOLDELSE
Takket være førsteklasses adgang til vedligeholdelse kan maskinførerne udføre daglige kontroller, helt uden problemer. Den brede motorhjelm giver nem adgang til drivlinjen, og sidepanelerne og gulvet i førerhuset er nemme at afmontere, hvilket giver omgående adgang til hydraulikkomponenter, brændstof-/hydrauliktankene og køleren. Batteriet og sikringsboksen er anbragt i et rum under førersædet, der kan låses af, hvilket øger sikkerheden. I fællesskab mindsker disse designelementer den tid, det tager at udføre daglige kontroller og planlagt vedligeholdelse. Effektiv, enkel, virkningsfuld.

SMARTASSIST-REMOTE
SmartAssist Remote er Yanmars næste nye vognparksstyringssystem. Ved brug af den nyeste telematikteknologi rapporteres udstyrets placering og status i realtid. Den innovative teknologi, der fås som standard til SV15vt, giver forvaltere af vognparker fuld kontrol med henblik på fjernstyring af deres aktiver via en computer eller en smartphone.

 

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Senior konsulent Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing