C30R-3TV

  • Arbejdsvægt2865 kg
  • Transportmål3640 x 1565 x 2310 mm
  • Lasteevne2500 kg
  • Ladkasse indhold1.13 / 1.50
  • Dumpe mekanisme 180°
  • Kørehastighed5.7 / 11 km/h
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse34.3 kW / 46 hk / 2800 opm

FLEKSIBILITET
C30R-3 FÅS I 2 FORSKELLIGE UDGAVER:

+ Den ene er typen med tiplad med klapper i tre sider, hvor lasten læsses af bagud. Den tilbyder en særdeles god aflæsningsvinkel på 58° og en frihøjde over jorden på 455 mm. To egenskaber, som sikrer nem og hurtig aflæsning fra ladet. Desuden kan alle siderne åbnes separat.

+ Den anden har et roterende lad. Ladet er monteret på en drejeramme, som kan dreje 180° (90° til venstre, 90° til højre).


C30R-3TV kan således aflæsse materiale, når den kører langs en grøft og komme helt tæt på arbejdsstedet, mens sikkerhedsafstanden bibeholdes. En egenskab, som i stort omfang højner både sikkerhed og produktivitet.
Begge typer er udstyret med en stænkskærm for at forhindre materiale i at falde ud af ladet og beskadige hydraulikkomponenterne, eller ramme førerområdet.

KRAFTFULD YANMAR-MOTOR
C30R-3TV udnytter fordelene ved den mest avancerede teknologi fra en af de største producenter af industrielle dieselmotorer. 4TNV88C-motoren benytter direkte indsprøjtning, hvorved der opnås ren forbrændingskraft. C30R-3TV har desuden fuldelektronisk styring for at tilbyde fuldstændig intelligent motorstyring.
Motoren er også udstyret med Common Rail-system for at sikre finjusteret elektronisk styring af brændstofindsprøjtningen. Yanmar har forstørret brændstoftankens kapacitet med hele 45% til 58 liter. Det øger naturligvis autonomien med samme procentdel, hvilket sørger for mindre stilstandstid, mens der tankes.

UNIKT UNDERSTEL C30R-3TV er udstyret med et meget robust understel. For at forbedrer evnen til at arbejde i ethvert terræn, er løberullerne monteret parvist på bogies for at opnå optimal absorbering af ujævnheder i underlaget. Denne egenskab højner førerkomforten og forlænger levetiden for understellets komponenter.

+ Kædedrevets diameter og løberullernes længde er blevet større. Det forbedrer automatisk C30R-3TV's trækkraft og stabilitet, hvilket resulterer i bedre kørekomfort og produktivitet.

+ Den samlede vægt af C30R-3TV fordeles jævnt på jorden på 24 ruller. Når den er fuldt læsset, har maskinen et fladetryk på blot 0,57 kgf/cm². Det forbedrer drastisk evnen til at begå sig på ethvert terræn, og C30R-3TV kan faktisk arbejde på de allervanskeligste typer underlag.

+ Den jævne fordeling af vægten på de 24 ruller forlænger båndenes levetid.

YDELSE
C30R-3TV har en fremragende ydeevne på enhver arbejdsplads. Uanset om arbejdet skal udføres på meget trange områder eller i vanskelig terræn, sørger maskinens høje kørehastighed for fremragende ladkapacitet (0,88 m3 med standardlad og 1,13 m3 med roterende lad) for, at den hurtigt og nemt kan transportere en stor mængde materiale.
Takket være det robuste og kraftige understel, kan den arbejde på de mest forskelligartede underlag. C30R-3TV har en stigningsevne på 30° og en frihøjde over jorden på op til 280 mm (C30R-3TV).
Den kan nemt undgå forhindringer og nå ind på isolerede områder.

DIGITAL GRÆNSEFLADE
C30R-3TV er udstyret med en digital grænseflade, som giver føreren informationer i realtid om maskinens status. Den 3,3” store skærm er indbygget perfekt i højre betjeningsenhed, hvor føreren har et godt udsyn til den.
Grænsefladen giver kunden nyttige oplysninger i form af LED-lamper eller indikatorer om vigtige elementer såsom brændstofforbrug, brændstofmåler, kølevæsketemperaturmåler osv.
Grænsefladen hjælper kunden i forbindelse med vedligeholdelsesintervaller og programmering af servicearbejde. Det fungerer som diagnosesystem i tilfælde af driftsforstyrrelser, hvor det i så fald vil vise en fejlkode og et informationsikon på skærmen.

KOMFORT
+ Yanmar har gjort ekstra meget ud af førerpladsen ved at modernisere den nyeste version af C30R-3TV. Førerens kabine er meget rummelig, og der er mere benplads for at højne komforten.

+ Den nye version af C30R-3TV har fået et nydesignet instrumentpanel, alle kontakter er blevet grupperet tæt på LED-skærmen, så føreren har bedre udsyn til dem, hvorved betjeningen bliver mere intuitiv og sikker.

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Aamann, HG Super Skub, HBM og NOBAS Gradere.
Kontakt os og bliv klædt på til valget af din nye maskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Rune Ernstsen Sælger - Midtjylland & Østjylland Tlf: 21 80 12 16 rune@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland og øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørma-skine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing