75 61 83 00
  • Arbejdsvægt3695 kg
  • Gravedybde3530 mm
  • Transportmål4760 x 1740 x 2470 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]18,1 / 32,1 kN
  • Kørehastighed 2 speed2,7 - 4,5 km/t
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse18,9 kW / 25,3 hk / 2200 opm

UOVERTRUFFEN KOMPRIMERING
ViO38-6 giver Yanmars kunder virkelig ro i sindet, især når det drejer sig om byområder, hvor pladsen er begrænset.

FORDELENE VED ViO-DESIGNET
Hverken modvægten eller den forreste del af den øverste del af chassiset rager ud over båndbredden. Idet den forreste del er designet således, at den ikke rager ud, har ViO38-6 en meget lille drejeradius. Forbedret sikkerhed for både føreren og sidearbejderne: hvilket er vigtigt på arbejdspladsen. Den bagerste blinde vinkel er reduceret til et minimum: hvilket forbedrer sikkerheden for arbejderne omkring maskinen.

FORBEDRET STABILITET OG LØFTEKAPACITET
Selvom driftsvægten af ViO38-6 er reduceret til 3.695 kg*, så giver den optimale vægtfordeling mulighed for, at forbedre maskinens lastdiagram i de fleste stillinger, især i de forreste stillinger. Derudover har bommen på ViO38-6 fået et helt nyt design for at forbedre dens løftekapacitet og graveydelse og for at opnå en længere driftslevetid. * Med førerhus og larvebånd af gummi

KOMFORT RUMMELIGT OG BEHAGELIGT FØRERHUS
Yanmar har gjort føreren til midtpunktet for virksomhedens designinitiativer og har udviklet konceptet « Universal Design », som forbedrer komforten og produktiviteten. Kombineret med mere benplads, forbedrer det førerens komfort og sikkerhed. Betjeningselementerne og kontakterne er ergonomisk placeret og nemme at nå.

UDSYN HELE VEJEN RUNDT
Resultatet af ViO38-6’s design er et ergonomisk miljø, fortræffeligt udsyn og uovertruffen sikkerhed. Førerhusets form gør, at føreren har et optimalt 360°-udsyn, hvilket betyder bedre sikkerhed på arbejdspladsen samt mere effektivt arbejde. ViO38-6 er udstyret med to spejle, som hjælper føreren med at have overblik over arbejdsområdet uden at flytte sig fra sædet.

LUFTAFFJEDRET SÆDE SOM STANDARD
ViO38-6 er som standard udstyret med et luftaffjedret sæde, hvilket sikrer optimal komfort i en maskine af denne vægtklasse. Det er justerbart og forsynet med hovedstøtte, og mindsker dermed spændinger og træthed i kroppen.

NY GENERATION AF YANMAR-MOTORER MED ELEKTRONISK STYRING
Med en ydelse på 18,9 kW ved 2200 o/min. er Yanmar’s 3TNV88-ESBV-motor resultatet af vores kontinuerlige stræben efter at finde frem til tekniske forbedringer med henblik på brændstofforbrug og emissioner. Med ViO38-6 sætter Yanmar miljøet og nedsat brændstofforbrug i fokus : + En ECU styrer omdrejningstallet i henhold til momentet og optimerer dermed motorbelastningen. Dermed kan brændstofforbruget nedsættes, samtidigt med at maskinernes produktivitet øges. + Et automatisk bremsesystem (standard) nedsætter brændstofforbruget yderligere ved at give motoren mulighed for at vende tilbage til tomgang, hvis føreren ikke rører ved betjeningshåndtagene i 4 sekunder. + En Eco-tilstand (standard) styrer effektivt motorhastigheden, som nedsættes med 300 o/min., hvilket sørger for et meget lavt brændstofforbrug.

ViPPS-HYDRAULIKSYSTEM
ViO38-6 er udstyret med et ViPPS-hydrauliksystem (ViO Progressive 3 Pump System) Det særlige ved dette hydrauliksystem er brugen af 4 hydraulikpumper, 2 regulerbare stempelpumper og 2 tandhjulspumper (herunder én til joystickene) til at opnå et samlet flow på op til 111 l/min. For at fuldende systemet anvender Yanmar en kontrolventil, der er baseret på ViPPS-princippet, som samler flowet fra særskilte pumper for at opnå den optimale kombination med henblik på hastighed, effekt, jævnhed og balance. ViPPS-systemet muliggør jævn og samtidig brug af alle funktioner, også mens maskinen kører, hvilket gør den til det ultimative arbejdsredskab.

DIGITAL GRÆNSEFLADE
ViO38-6 er udstyret med en digital grænseflade, som giver føreren informationer i realtid om maskinens status. Den 3,3” store skærm er indbygget perfekt i højre betjeningsenhed, hvor føreren har et godt udsyn til den. Grænsefladen giver kunden nyttige oplysninger i form af LED-lamper eller indikatorer om vigtige elementer såsom brændstofforbrug, brændstofmåler, kølevæsketemperaturmåler osv. Grænsefladen hjælper kunden i forbindelse med vedligeholdelsesintervaller og programmering af servicearbejde. Det fungerer som diagnosesystem i tilfælde af driftsforstyrrelser, hvor det i så fald vil vise en fejlkode og et informationsikon på skærmen.

SIKKERHED
Konstruktionen af førerhuset på ViO38-6 er ROPS sikkerhedscertificeret (Roll-Over Protective Structure) i tilfælde af, at maskinen skulle rulle rundt, og har FOPS stenslagsbeskyttelse (Falling Object Protective Structure) niveau 1.

DEN BEDSTE BOM- OG ARMBESKYTTELSE PÅ MARKEDET
ViO38-6 drager fordel af en unik beskyttelse af alle cylinderne på dens bom og arm. Alle cylinderrør og -stænger er beskyttet af en stålplade med fjeder, hvilket sænker maskinens totalomkostninger drastisk.

LED-LYGTER: EFFEKTIV LAVENGERGIBELYSNING
For at kunne arbejde sikkert, effektivt og med præcision i mørke, er ViO38-6 som standard udstyret med 1 LED-lygte på indersiden af bommen. 

VEDLIGEHOLDELSE NEM ADGANG
Det er et must, at den daglige vedligeholdelse er nem. Der er én motorhjelm, og den er nem at åbne, og det højre dæksel er monteret på ét hængsel, så det også er nemt at åbne. Derved har man adgang til alle hovedelementerne: luftfilter, kompressor, køler, påfyldningspumpe, batteri, brændstoftank, hydraulikolietank, generator, motoroliepind, vandudskiller, kølevæskeniveau osv... Det flade gulv letter rengøringen.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Senior konsulent Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Martin Dalsgaard Jensen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 martind@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing