C12R-B

  • Arbejdsvægt1100 kg
  • Transportmål2650 x 950 x 1470 mm
  • Lasteevne1150 kg
  • Ladkasse indhold0.4 / 0.52
  • Dumpe mekanisme3 sider
  • Kørehastighed5.5 km/h
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse7.5 kW / 10.2 HP / 2800 opm

YDERST KOMPAKT
Bælte-tipvognen C12R-C passer perfekt til byggepladser, hvor pladsen er begrænset. Med dens kompakte mål, herunder en bredde på kun 960 mm, passer C12R-C til byggepladser med begrænset plads og har en drejeradius på bare 1.810 mm. Et lavt tyngdepunkt kombineret med lange bælter betyder at den er ekstremt stabil og kan køre op ad skråninger på op til 30°.

AFLÆSNING
C12R-C kan bære et læs på 0,52 m3 der vejer op til 1.150 kg. For den ultimative alsidighed giver tipvognens innovative aflæsningskapacitet mulighed for 3-vejs aflæsning, og åbningssiden kan hurtigt ændres med to let flytbare stifter. For at sikre at køretøjet bliver tømt under aflæsningen, kan C12R-C opnå aflæsningsvinkler på 58° til siderne og 56° bagtil.

NEM VEDLIGEHOLDELSE
En stor motorhjelmsåbning giver mulighed for hurtig adgang til vigtige motorkomponenter og nem vedligeholdelse. Systemer der kontrolleres ofte og kontrolpunkter – så som vand, motorolie, filtre og ventilatorremme – er alle placeret, så der er nem adgang og maskinen nemt kan serviceres.

NEM AT BRUGE
C12R-C er en maskinførers drøm, med en jævn transmission og enkle køreretningshåndtag. For at optimere bevægelsen rundt på byggepladsen, har tipvognen to kørehastigheder, der styres vha. en enkelt fodpedal – høj hastighed i vandret terræn (op til 5,5 km/t) og lav hastighed i vanskeligt terræn og på skråninger.

TERRÆNGÅENDE KAPACITET
De 230 mm brede gummibånd giver en fremragende vægtfordeling og manøvredygtighed i blødt eller sumpet terræn og minimerer beskadigelse af asfalt eller andre overflader. Bælteruller med pendulstøtter i understellet hjælper køretøjet med at kompensere for forskellige terrænniveauer. Afhængig af arbejdsterrænnet, kan gummibåndenes spænding nemt ændres ved at justere en bolt i hver side.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Aamann, HG Super Skub, HBM og NOBAS Gradere.
Kontakt os og bliv klædt på til valget af din nye maskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Rune Ernstsen Sælger - Midtjylland & Østjylland Tlf: 21 80 12 16 rune@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland og øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørma-skine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing