75 61 83 00
  • Arbejdsvægt8810 kg
  • Gravedybde4510 mm
  • Transportmål6450 x 2270 x 2710 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]40,8 kN / 63,5 kN
  • Kørehastighed2,5 - 4,5 km/t
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse39,3 kW / 52,7 HK / 1.900 opm

YDERST KOMPAKT Med koncentreret teknologi og innovation yder ViO80-2PB som en stor gravemaskine, mens den udnytter fordelene ved at være en kompakt gravemaskine.

UNIKT LEDDELT BOMKONCEPT Den leddelte bom, med den ekstra leddeling, forbedrer ydelsen ved løft, bevægelse og aflæsning drastisk. Det forbedrer også manøvredygtigheden og evnen til at aflæsse præcist.

ROBUST OG PÅLIDELIG YANMAR-MOTOR Velafprøvede Yanmar 4TNV-motorer: 4-cylinders motor med direkte indsprøjtning og Common Rail-system. Denne motor er også udstyret med en kølet EGR og et DPF, som sikrer, at maskinen lever op til EU-emissionskravene. Automatisk bremsefunktion og Eco-tilstand fås som standard

ViPPS-HYDRAULIKSYSTEM ViO80-2PB er udstyret med et ViPPS-hydrauliksystem der samler flowet fra særskilte pumper for at opnå den optimale kombination med henblik på hastighed, effekt, jævnhed og balance. Denne hydrauliske systemkonfiguration giver mulighed for jævn og samtidig afvikling af arbejdet, selv når den kører.

KUN DE BEDSTE KOMPONENTER Designet i Japan med komponenter der er kendt for deres topkvalitet og holdbarhed, i hele den lange levetid.

HØJ YDEEVNE Opgradering af drivlinjens komponenter (hydraulikpumpe, kontrolventil): ingen kompromis mellem kraft og kompakthed. Forbedret læsningsdiagram pga. den leddelte bom.

NEM BETJENING Kontrolhåndtagene er placeret ideelt for at opnå enestående præcision i bevægelserne. ViO80-2PB drager fordel af forholdsreguleringen af bomsvinget via rullekontakten, der sidder på joysticket til højre hånd.

KOMFORTABELT FØRERHUS Opgraderet førerplads: god benplads, Yanmar ”Universal Design” sørger for øget komfort og produktivitet, nye elektroniske instrumenter, forbedret ergonomi og luftaffjedret sæde som standard på højre side af joysticket.

NEM VEDLIGEHOLDELSE 5 dæksler eller åbninger, der letter adgangen til komponenterne, når de skal vedligeholdes. Hurtig og nem daglig kontrol eller vedligeholdelse.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Sælger - Fyn & Sønderjylland Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Finn Pallesen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 finn@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Nicklas Hemmingsen Sælger - Sydøstsjælland Tlf: 21 80 12 28 nicklas@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing