75 61 83 00
  • Arbejdsvægt3275 kg
  • Gravedybde2950 mm / 3190 mm [Lang arm]
  • Transportmål 4510 x 1550 x 2460 mm
  • Gravekraft [arm / skovl]16,1 / 29,9 kN
  • Kørehastighed 2 speed2,4 - 4,5 km/t
  • Motor typeYanmar Diesel
  • Motor ydelse18,9 kW / 25,3 hk / 2200 opm

NY GENERATION AF YANMAR-MOTORER
Den nyeste generation af Yanmar TNVmotorer: 3-cylinder motor med elektronisk styring og direkte indsprøjtning, der forbedrer ydelse, brændstofforbrug og emissioner.
Automatisk bremsefunktion og Eco-tilstand fås som standard.

YDERST KOMPAKT MINIGRAVER 
Yanmar har, som opfinder af ViO-konceptet, en uovertruffen erfaring i udvikling af Zero Tail Swinggravemaskiner. ViO33-6 er en ægte Zero Tail Swing mini-gravemaskine, som muliggør fuld drejning af den øverste del af chassiset inden for bredden af larvebåndene for at opnå maksimal sikkerhed.

KUN DE BEDSTE KOMPONENTER
Udviklet i Japan med velkendte komponenter for den bedste kvalitet. Komponenternes design og ydeevne er skabt til en lang driftslevetid. Yanmar har stor fokus på styrke og holdbarhed og stor fokus på produktudvikling og ny teknologi.

ViPPS-HYDRAULIKSYSTEM
ViO33-6 er udstyret med et ViPPS-hydrauliksystem (ViO Progressive 3 Pump System) Det særlige ved dette hydrauliksystem er brugen af 4 hydraulikpumper, 2 regulerbare stempelpumper og 2 tandhjulspumper (herunder én til joystickene) til at opnå et samlet flow på op til 105,6 l/min. For at fuldende systemet anvender Yanmar en kontrolventil, der er baseret på ViPPS-princippet, som samler flowet fra særskilte pumper for at opnå den optimale kombination med henblik på hastighed, effekt, jævnhed og balance. ViPPS-systemet muliggør jævn og samtidig brug af alle funktioner, også mens maskinen kører, hvilket gør den til det ultimative arbejdsredskab.

KOMFORTABELT FØRERHUS
Opgraderet førerhus med masser af plads. Mere benplads, Yanmar ”Universal Design” sørger for øget komfort og produktivitet, nye elektroniske instrumenter, forbedret ergonomi og luftaffjedret sæde som standard.

NEM BETJENING
Kontrolhåndtagene er placeret ideelt for at opnå enestående præcision i bevægelserne. ViO33-6 drager fordel af forholdsreguleringen af bomsvinget via forholdskontakten, der sidder på joysticket til højre hånd.

NEM VEDLIGEHOLDELSE
6 dæksler eller åbninger, der letter adgangen til komponenterne, når de skal vedligeholdes. Hurtig og nem daglig kontrol eller vedligeholdelse.

HØJ YDEEVNE
Opgradering af drivlinjens komponenter (hydraulikpumpe, kontrolventil): ingen kompromis mellem styrke og kompakthed.

Relaterede Produkter

Har du brug for rådgivning vedrørende en ny maskine?

Vi forhandler, hvad vi mener, er de bedste entreprenørmaskiner. Vores flagskib er maskiner fra Yanmar.
Derudover forhandler vi også andre stærke mærker som Ammann, HG Super Skub, HBM motorgradere og Ifor Williams maskintrailere.
Kontakt os og bliv godt klædt på, til valget af din næste nye entyreprenørmaskine.

Tommy Bergmann Salgschef Tlf: 21 80 12 12 tommy@maskiner-as.dk
Johnny Lauritzen Senior konsulent Tlf: 20 33 13 27 jl@maskiner-as.dk
Stefan Knudsen Sælger - Midt- & Vestjylland Tlf: 21 80 12 16 stefan@maskiner-as.dk
Martin Dalsgaard Jensen Sælger - Sjælland & øerne Tlf: 21 80 12 14 martind@maskiner-as.dk

LEASING

Hovedparten af vores kunder indgår leasingaftaler, når de skal have deres fabriksnye entreprenørmaskine eller en brugt maskine finansieret.

Leasing